Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Gustav Vasa
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Hotell Adlon, Vasagatan (City)

Hotell Adlon på Vasagatan i Stockholm är ett av huvudstadens mest centrala hotell. Huset rymmer 93 stycken rum i diverse valörer, alla utrustade med dusch, WC och vanliga bekvämligheter. Om du har barn med dig går det bra att begära barnsängar till ditt rum utan extra kostnad.

Hotellet är miljöcertifierat och bjuder på bredbandsanslutning i samtliga rum så att du kan jobba eller surfa från rummet. Adlon är för övrigt miljöcertifierat för sitt arbete mot en mer hållbar hotellmiljö.

utsidan konferenslokal

Hotell Adlons centrala läge i Stockholm City gör att du har mycket nära till allt som staden erbjuder. Gott om restauranger i City, och Stureplan ligger bara en halv Kungsgata bort. Kommunikationer ut till flygplatserna och Centralstationen (gångavstånd) är förstås utmärkta.

I matväg erbjuder hotellet en klassisk svensk frukostbuffé, samt enklare tillredningar från baren. Receptionen är öppen dygnet runt och personalen är mycket trevliga och serviceinriktade.

bakelse matbit

Boka rum

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Adlon Hotell, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida.

Annat nyttigt