Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Gustav Vasa
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Hotell Amaranten, Kungsholmsgatan (Kungsholmen)

Hotell Amaranten på Kungsholmen i Stockholm är ett högt rekommenderat hotell som håller hög standard både på rum och mat. Hotellet ligger invid Kungsholmstorg (den västra ön i Stockholms innerstad), insprängt bland välrenommerade restauranger och krogar.

amaranten balkong hotell amaranten rum / säng

Hotellet huserar 461 rum i diverse storlekar och klasser, allt ifrån enkla dubbelrum till lyxsviter som hela familjer lever som kungar i. Lustigt nog har Amaranten också profilerat sig mot besökare med hundar, då man kan köpa speciella paket till sin bästa vän. Med andra ord inga problem att ta med sig hunden på detta hotell som ingår i kedjan First Hotel.

Amaranten erbjuder även rigorösa spa-behandlingar av alla de slag och har paket framtagna för kvinnliga besökare som vill ha lyxig avkoppling på sitt besök i Stockholm. Vad sägs om alginpackning, bodyscrub eller varför inte en lerbehandling?

Mat och bar

Amaranten Bar & Lounge à la carte-restaurang erbjuder en omfattande, internationellt inspirerad meny och vinlista samt förfriskningar och kaffe. O’Leary’s Bar & Restaurant ligger alldeles intill också, och Kungsholms torg har dussintals med mysig krypin.

Hotellet samarbetar även med Piperska Muren som ligger i direkt anslutning, samt även med Miro Lounge - trendiga lokaler med den allra senaste ljud- och ljusutrustningen. Här kan ni läsa mer om de olika lokalerna www.piperskamuren.se och www.miro.se/lounge.

Boka rum

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Hotell Amaranten, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida.

Övrigt