Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Gustav Vasa
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Berns Hotell, Berzelli Park (City)

Berns hotell är ett av Stockholms finaste hotell, vackert beläget i Berzelli Park på Östermalm. Priset är i överkant, men så är också rummen och standarden. Om du ska röra dig runt i stadens uteliv är detta definitivt ett hotell att kolla upp.

Med endast 65 rum erbjuder hotellet en exceptionellt personlig service. Som gäst får du även fri tillgång till Sturebadet Grand Fitness, ett närliggande och exklusivt gym och spa. Rummen finns från "extra small" upp till sviter, och kostar runt 1800 kr/natt.

Berns rum foto berns hotell

Samtliga rum har fransk balkong och gott om utrymme att sova, arbeta och slappna av. De är smakfullt möblerade med möbler i körsbärsträ och komletterande färgsättningar. Alla rum har fransk balkong, TV, DVD, bredband och andra bekvämligheter.

Om området

Som affärsresenär befinner du dig mitt i stadens affärscentrum. Om du främst är här för nöjes skull hittar du stadens bästa shopping, restauranger och nattliv kring Östermalm. Gamla stan är inte långt borta, likaså Kungliga slottet.

Berns salonger har säkert inte gått någon obemärkt där diverse evenemang hålls i stort sett varje kväll. Konserter, föredrag, klubbar, barer... vad du än vill ha är det stor chans att Berns Salonger erbjuder det. Kinateatern är för övrigt en av stadens bästa teaterscener, om det intresserar dig.

Bokning

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Berns Hotell, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida.

Annat om Berns och området