Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Gustav Vasa
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Birger Jarl Hotell, Tulegatan (City/Östermalm)

En av Stockholms klassiska hotell är Birger Jarl, centralt beläget på Östermalm. Hotellet är en paraduppvisning av svensk design och ligger insprängt i ett mycket pulserande område av Stockholm.

Ofta finns det kampanjpaket t.ex för affärsresande, bröllopsresan, konferensbokning eller vad man nu kan tänka sig. En gedigen frukostbuffé ingår, likaså barnsängar.

frukost hotell hotell säng lounge hotell bild

Rummen inkluderar vad man kan förvänta sig av ett högklassigt hotell och innehåller lite olika saker beroende på om du bor i standard-, business- eller designrum. Det finns även rum anpassade för rörelsehindrade.

Svenska råvaror

Liksom designen på inredningen så håller Birger Jarls kök ett mycket svenskt tema på mat och matsal. Definitivt värt dina slantar om du har besök ifrån utlandet och vill ge dem en rejäl dos Sverige. Det serveras både frukost, lunch och middag i köket, för övrigt. Högt rekommenderat!

konferens bild kök mat mingel birger jarl

Bokning

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Adlon Hotell, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida

Annat matnyttigt