Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Gustav Vasa
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Clarion Hotel, Ringvägen (Södermalm)

Clarion på Söder är ett av Stockholms klassiska hotell. Rummen håller mycket hög kvalitet, liksom inredningen och de moderna omgivningarna. Bakom knutarna hittar du Hornsgatan, Skanstull och lastvis med mysiga barer och caféer. Upstairs Bar får man heller inte missa, skönaste loungen i stan för en afterwork.

Fåtöljer på Clarion

Konferens, design

Clarion Hotell på Södermalm är väldigt stilrent och innehåller stora doser design och konst. Runt 530 rum i modern stil finns att välja mellan, och närheten till nöjjen är aldrig långt borta med Söder bakom knuten.

532 rum och sviter, konferenslokaler för 2 - 500 deltagare, bankettsal för 500 gäster, trädgårdar, à la carte restaurant, bra livemusik, barer och samtida konst. Det är helt enkelt svårt att inte gilla detta hotell.

Mat och drinkar

Den inhusade baren/bistron C&C's är högt uppskattad av gäster, där du kan ta en kopp té eller drink bland modern konst, vattenfall och allsköns inomhusbuskage. Restaurangen i Clarion Hotell serverar mat med svenska drag och håller hög kvalitet. I samma hus ligger också Upstairs Bar, ett av Stockholms skönaste barhäng.

Hitta lediga rum på Clarion Hotel

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Clarion Hotell, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida.

Annan bra information runt Clarion