Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Elite Arcadia
Grand Hotel
Gustav Vasa
Mornington
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Östermalm
Stadion
Mer...
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Elite Hotel Arcadia (Östermalm)

Elite Hotel Arcadia är välrenommerat hotell som ligger på Körsbärsvägen i utkanten av Östermalm i Stockholm, nära Operan, Stadion, KTH och andra sevärdheter. Hotellet är nyrenoverat, mycket fräscht och är 4-stjärnigt.

En maffig frukostbuffé ingår i räkningen och hotellet har gratis wifi till alla sina boende. Värt att nämna för oss som inte gillar stressa är den generösa check-out tiden som är kl. 18. Rummen håller mycket hög kvalitet, har mörkläggningsgardiner och fräscha, nyrenoverade badrum samt TV.

arcadia rum

Elite Hotel Arcadia har även en inhyst restaurang som håller bra standard och priser, dock så har du hela Östermalm med oändligt utbud av restaurangar, pubbar och kaféer runt knuten. Eftersom hotellet ligger i anslutning till Valhallavägen kan trafiken vara något påtaglig, dock är rummen väldigt tysta i och med renoveringen här om året.

Anslutningsmässigt så är det 200 meter till tunnelbanan (Stadion och KTH), och buss 43 stannar till alldeles utanför hotellet och tar dig ner mot centrum. Promenadavstånd till Östermalm.

Bokning

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Elite Hotel Arcadia, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida.

Annat om området