Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Elite Arcadia
Grand Hotel
Gustav Vasa
Mornington
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Östermalm
Stadion
Mer...
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Mornington Hotell, Vasagatan (City)

Mornington Hotel ligger på Östermalm i Stockholm och är en innerstans mest prisvärda hotell. Hotellet ligger nära t.ex Gamla Stan, Humlegården och slottet, med en kort kilometers promenad in till City och all shopping du kan hantera. Hotellet har 215 rum med hög standard.

Hotell Mornington har en enkel restaurang där man serverar typiska svenska rätter, och även en schysst bar där man kan slappa en dag på stan. För er som reser i tjänsten finns goda utrymmen för konferenser, och man kan även köpa till Internetaccess. Läget är väldigt lämpligt för att hålla konferenser.

utsidan konferenslokal

Hotellets centrala läge i Stockholm City gör att du har mycket nära till allt som staden erbjuder. Gott om restauranger i City, och Stureplan ligger bara en promenad bort. Kommunikationer ut till flygplatserna och tunnelbanan (gångavstånd) är förstås utmärkta.

Rummen kommer med de vanliga bekvämligheterna, såsom kabel-TV, trådlöst Internet och videospelare. Mornington har även ett garage för betalande gäster, så det är inget trassel med parkeringen som det annars kan vara på hotell i den här delen av stan.

Boka rum

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Adlon Hotell, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida.