Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Elite Arcadia
Grand Hotel
Gustav Vasa
Mornington
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Östermalm
Stadion
Mer...
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

First Hotel Reisen (Gamla Stan)

First Hotel Reisen är ett femstjärnigt hotell med anor flera hundra år bakåt i tiden, välkänt för sin service, sin miljö där klassisk interiör möter modern design. Hotell Reisen ligger nära slottet i centrala Stockholm (Gamla stan).

Flera av rummen har utsikt över Stockholms ström, andra har egen bastu, jacuzzi eller balkong. Förstås så har hotellet festvåning och konferenssektioner. Helt enkelt ett hotell som bär upp sina många stjärnor!

hotell reisen utsida hotell-rum jättefint annan bild på hotellets rum

Restaurangen

Hotellet är vida känt för sin varmt rekommenderade restaurang. Här bjuds man som gäst på svensk matlagning med influenser från övriga världen. Njut av lunch och middag såväl som av superba drinkar. Hotellets sommelier rekommenderar gärna en av dess vinprovningar nästa gång ni samlas med vänner, kunder eller bekanta. I baren finns en diger drinklista där nyskapande och spännande cocktails blandas med gamla klassiker. Välkända DJ’s bjuds in och spelar skivor i baren torsdag, fredag och lördagskvällar.

Konferens

Konferensrummet hos Hotell Reisen går i klassisk trä-stil och har plats för upp till 20 deltagare. Det är utrustat i hög standard med LCD-projektor, DVD-spelare, internetanslutning, whiteboard, blädderblock o.s.v Hyrpris för en heldag på konferensrummet brukar ligga runt 8000kr.

Runt hörnet hittar du de främsta shoppingstråken. Detsamma gäller de flesta företag och mötesplatser i city. Hotellet har ett utmärkt utgångsläge för att besöka övriga Stockholm. Du når Slussen och pendeltågen inom någon minut och flera innerstadsbussar gör direkt utanför dörren.

Boka rum

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Reisen Hotell, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida

Annat nyttigt