Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Elite Arcadia
Grand Hotel
Gustav Vasa
Mornington
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Östermalm
Stadion
Mer...
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Rica Hotel

Bio, business, shopping, show, möte eller mässa? Vad du än har för mål med resan, är detta Stockholms mest centrala hotell. Rica Hotel Stockholm är ett modernt förstaklasshotell med en fantastisk Vinterträdgård, där du sommartid kan äta frukost under bar himmel.

I restaurang Oasen intar du en stärkande lunch innan du ger dig ut i Stockholmsvimlet, i stort sett allt kan nås med en kort promenad. Avrunda dagen med en avslappnande bastu innan du drar dig tillbaka till din sköna hotellsäng.

utsidan konferens rica hotell rica

Hotellet har 292 rum, alla renoverade i modern skandinavisk design. De är utrustade med minisafe, minibar, kabel/betal-TV, radio, hårtork samt luftkonditionering. Alla rum har dessutom kostnadsfri, trådlös internetuppkoppling. Hotellet har ett antal rum som är handikappsanpassade. Alla rum har rökdetektor samt titthål i dörren. Rum för rökare finns.

Konferenser

Med bästa läge vid Hötorget erbjuder hotellet sex moderna och ändamålsenliga konferenslokaler. Här finns plats för upp till 120 personer i vår största lokal och många fler ryms på workshops och produktlanseringar.

Hotellets lokaler är mycket väl lämpade för frukostseminarier och kundpresentationer. I alla lokaler finns bredbandsuppkoppling och fasta dataprojektorer som ingår i lokalhyran. Under sommarhalvåret kan man avnjuta pauserna under bar himmel i vår vackra Vinterträdgård där det serveras en god, vällagad konferenslunch och kaffe med hembakat kaffebröd.

Äta och dricka

Café Oasen i hotellets lobby är en populär samlingsplats för hotellets gäster. Här erbjuds olika typer av kaffe, bakverk och smörgåsar. Måndag - fredag har också populära lunchrestaurangen, Restaurang Oasen, öppet. Köket erbjuder varje dag tre prisvärda Dagens rätt, en fisk-, en kött- och en vegetarisk rätt. I området kring Hötorget finns det allt ifrån enkla krogar till exklusiva restauranger, utbudet är stort. Inom behagligt avstånd finns Stockholms nattklubbar, pubar och diskotek.

rica hotell

I receptionen serveras vin och öl samt tilltugg som smörgåsar, chips och jordnötter. Det finns dessutom många restauranger i närheten, och i receptionen kan du få hjälp att beställa mat till hotellet eller att hitta rätt ute på stan. Du är också välkommen att slå dig ned loungen.

Boka rum

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Clarion Sign Hotell, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida

Annat nyttigt