Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Elite Arcadia
Grand Hotel
Gustav Vasa
Mornington
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Östermalm
Stadion
Mer...
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Sheraton Hotel Stockholm

Sheraton Stockholm Hotel är ett femstjärnigt hotell beläget mitt i hjärtat av Stockholms affärsdistrikt, shopping och nöjen - perfekt för både affärsresenärer och turister. Hotellets vackra läge erbjuder en fantastisk utsikt över Mälaren, Stadshuset och Gamla Stan.

interiör rum konferens

Oavsett om du är här i affärer eller på semester kan du njuta av att bo på Sheraton. Det finns ett stort antal rum och sviter, restaurang och bar eller 24-timmars room-service att välja mellan för middag, eller att koppla av med vänner. Det finns även en concierge som hjälper dig njuta av allt Stockholm har att erbjuda.

Mat

På Sheraton Stockholm Hotell erbjuds ett varierat utbud av oemotståndligt goda rätter för att mätta din hunger med - allt från något snabbt och enkelt när du är på språng till en avslappnad måltid på rummet eller en affärslunch.

bakelse bakelse

Joakim Broström, kökschef på Sheraton Stockholm, utlovar en spännande modern meny som tar er på en kulinarisk resa runt hela världen. Restaurangen har en kapacitet på 116 platser. Med intilliggande konferens rum kan Hotell Sheraton ta emot upp till 200 sittande gäster samtidigt.

Förutom en fantastisk cocktailbar med härliga soffor och utsikt över gatulivet och strömmen erbjuds en utsökt à la carte restaurang. Här är det fokus på hemlagat, prisvärt ,rustik och gott i all sin enkelhet. I restaurangen bjuds det på en spännande meny med färska råvaror och ett bra utbud på dryck att kombinera med ditt val av mat.

Konferens

Sheraton Stockholm Hotell erbjuder en av Stockholms mest flexibla konferensvåningar, skräddarsytt efter dina behov. Hotellet erbjuder allt från cocktailreceptioner för 600 gäster till mindre möten med 5-10 personer, där gästens avskildhet och produktivitet är viktigast. Det organiseras underhållning och nöjen lika väl som konferenser med en mycket hög teknisk standard.

Alla 15 konferensrum är mycket anpassningsbara och ypperliga för så väl styrelsemöten, representationer till mässor och banketter. 10 av dessa konferensrum är försedda med naturligt dagsljus och fantastisk utsikt över det välkända Stadshuset, samt Mälarens hav som omringa Stockholm Stad.

Boka rum

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Sheraton Hotelll, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sid

Mer om Sheraton och Stockholm