Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Gustav Vasa
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Hotell Tegnérlunden

Som hörs av namnet ligger detta ombonade hotell vid lugna Tegnérlunden där August Strindberg och Astrid Lindgren delar plats med syren och kastanj. Högt över stadens brus bor du trivsamt och hemtrevligt. Och bara en kort bit nedför Drottninggatan dunkar storstadens puls. Mitt i. Men ändå bredvid.

Få hotell i Stockholm ligger vid en lummig park, inramad av vackra sekelskifteshus. Påminner lite om London, faktiskt. Men i hotellet ryms i en modernare byggnad. Sex våningar hög. Med en ljus och luftig frukostmatsal högst upp bland takåsarna.

hotell säng hotell tegnerlunden hotell tegnérlunden bild

Tegnérlunden är en av Stockholms karakteristiska bergparker och anlades på 1890-talet. Innan dess fanns Barnhuskvarnen för säd och HampStampkvarnen för hampa på bergets högsta topp. En källa rinner fram på den högsta punkten och över den byggdes brunnshuset på 1940-talet.

Club BT

Club BT är Hotel Tegnérlundens och Hotel Birger Jarls gemensamma stamgästprogram. Det erbjuder dig som frekvent gäst en rad förmåner och erbjudanden. Ditt bonus- /stämpelkort gäller på båda hotellen och du kan sen välja att utnyttja din frinatt på Hotel Tegnérlunden eller Hotel Birger Jarl. Förmånerna skiljer sig dock åt beroende på vilket av hotellen du bor på.

Sviter

Juniorsviten och sviten på 5:e respektive 6:e våningen är ljusa, luftiga och har fantastisk utsikt över Tegnérlunden. Båda rummen har trägolv och är utrustade med bäddsoffa så att du bekvämt k an bo 4 personer i rummet. Sängarna är twinbädd (2x90cm). Sviten har wc/dusch och i juniorsviten finns wc/badkar. I båda sviterna finns hårtork, tv, telefon, trådlöst internet och strykbräda.

Boka rum på Hotell Tegnerlunden

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Hotell Tegnerlunden, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida.

Övrigt bra att veta