Hotell
Adlon
Amaranten
Berns
Birger Jarl
Clarion Sign
Clarion
Crystal Plaza
Elite Arcadia
Grand Hotel
Gustav Vasa
Mornington
Reisen
Rica
Sheraton
Tegnérlunden
Wellington
Taggar
Billiga Hotell
Södermalm
Kungsholmen
Östermalm
Stadion
Mer...
Artiklar
La Habana
Knast Bar
Turistmål
Shopping
Mer...

Hotell Wellington, Stockholm

Hotell Wellington har ett fantastiskt läge i hjärtat av Stockholms mest fashionabla kvarter. Helt lugnt och tyst bara ett stenkast från Östermalms berömda saluhall och vimlande folkliv. Ett centralt hotell i Stockholm med kort gångavstånd till allt: shopping, nöjen och restauranger. Bara ett stenkast till vatten, pitoreska broar och Kungliga Djurgården, parken med enorma stövområden, nöjes- och rekreaktionsmöjligheter.

wellington balkong wellington rum / säng

Hotell Wellingtons rum är alla individuellt inredda med en skön känsla för det typiskt Brittiska: Rutiga klanmönster, klassiska färgval och kretonger ger en ombonad hemtrevnad och skön inspirerande atmosfär, för dig som värdesätter en egen oas där du kan känna dig som hemma. Många av de 60 rummen har dessutom balkong eller till och med egen altan.

Bastu och bar

I vår tids moderna härtåg - långa arbetsdagar borta från hemmet - behöver fler upptäcka att återhämtning och sann avkoppling erbjuds enkelt i en skön bastustund alldeles själv eller tillsammans med andra bastubadare. Bastun bokas kostnadsfritt i receptionen. Vi ställer gärna fram någon svalkande dryck och tilltugg om ni så önskar.

Lobbybaren öppnar kl. 11.00 och håller öppet så länge gästerna är vakna dock senast till kl. 03.00. Det erbjuds även en barmeny med några smårätter under dessa öppettider. Gästerna bjuds på en lättare kvällsbuffé, vilken står uppdukad varje dag från kl. 18.00 till 21.00. Önskar man smaka på en av Stockholms bästa pizzor så ordnas det också - restaurang Ciao Ciao är nämligen en av våra närmaste grannar.

Östermalm

Det man i dagligt tal menar med Östermalm är den del av Stockholms innerstad som omfattar Engelbrekts, Hedvig Eleonora och Oscars församlingar. Östermalm domineras, förutom av bostadsbebyggelse, av statliga institutioner, högre utbildning, museer och utländska ambassader. Hotell Wellington ligger på en lugn bakgata centralt placerad i stadsdelen. Ett hotell på Östermalm med korta gångavstånd till allt: kommunikationer, konferenscenter, Saluhallen, shopping, nattliv, restauranger, teatrar, rekreation och nöjen.

hotell-mat hotell-mat

Boka rum

Den stora och erkända hotellbokaren Hotels.com erbjuder prisgaranti på Hotell Tegnerlunden, så vi rekommenderar att du bokar genom deras sajt för bästa pris. Du hittar också massvis med bilder och information på deras sida.

Övrigt